جمعه 10 فروردین 1403
EN

خبرگزاری

غذای عمره گزاران ایرانی درمدت اقامت در مدینه منوره در کجا تهیه می شود؟

غذای عمره گزاران ایرانی درمدت اقامت در مدینه منوره در کجا تهیه می شود؟
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حج وزیارت از مدینه منوره غذای مصرفی زائران ایرانی در دو آشپزخانه متمرکز دخیل و زین در مدینه منوره طبخ می گردد.بنا به قوانین وآیین نامه های اعلامی آتش نشانی عربستان طبخ غذا در داخل هتل ها ممنوع است لذا جهت تهیه غذای زائران در سالهای گذشته اقدام به برپایی و تجهیز آشپزخانه های متمرکز شد. در این آشپزخانه های غذای دو وعده ناهار و شام روزانه و دو وعده صبحانه مدت اقامت عمره گزاران ایرانی حاضر در مدینه منوره طبخ می گردد وسپس از طریق کامیونت های مجهز به سیستم گرمکن به هتل ها منتقل و از طریق رستوران های هتل ها بین زائرین توزیع می گردد.

این آشپزخانه ها مجهز به سیستمها و تجهیزات مدرن پخت و سالنهای مجهز و تفکیک شده برای طبخ برنج،طبخ خورش،سوپ،کباب وسالنهای آماده سازی،سردخانه،انبار و... می باشد.از جمله نکات مهم و قابل توجه در نحوه پخت غذا در این اشپزخانه ها استفاده از روش پخت با بخار و عدم استفاده از شعله مستقیم است.

گفتنی است کادر حاضر ایرانی در آشپزخانه ها برای بازه های یکماهه فعالیت داشته و با گذشت این زمان کادر بعدی جایگزین می شوند.در حال حاضر کادر حاضر در آشپزخانه زین 32نفر است که از این تعداد 23نفرآشپز و بقیه امور اداری را برعهده دارند.همچنین در آشپزخانه دخیل 44نفر کادر ایرانی مشغول بکار هستند که 35نفرآشپز وبقیه کادر اداری می باشند.

درحالت پیک(حداکثرتولید)میزان طبخ غذا در آشپزخانه دخیل 12000 پرس غذا به علاوه 5درصد رژیمی برای هر وعده و درآشپزخانه زین 7000پرس بعلاوه 5درصد رژیمی برای هر وعده می باشد.

برنامه غذایی طبخ غذا برای هر دوآشپزخانه یکسان بوده و برای دوره 5روزه برنامه ریزی شده است بنحوی که بعد از هر5روز تکرار می گردد.ازجمله نکات قابل توجه در این اشپزخانه ها می توان به استفاده از اقلام ومواد اولیه با کیفیت مناسب و همچنین استفاده از گوشت تازه وگرم که روزانه کشتارو به سردخانه دو آشپزخانه تحویل می گردد اشاره نمود
امتیاز به خبر :

آرشیو اخبار