به گزارش ایسنا به نقل از عرب نیوز، این پیشنهاد که در صورت پذیرفته شدن، ماههای محرم و شوال را نیز به جمع ماههای برگزاری عمره اضافه میکند، هم اکنون در حال بررسی است و در راستای ایجاد چشمانداز جدید برای مکه و مدینه مطرح شده است.
در حالی که هماکنون مدت زمان عمره در عربستان از ماه صفر آغاز میشود و تا انتهای رمضان ادامه دارد، پیشنهاد افزایش ۲ ماهه مدت زمان برگزاری عمره، هماهنگ با اهداف چشمانداز عربستان تا سال ۲۰۱۳ میلادی و رساندن تعداد زائران عمره از ۸ میلیون به ۳۰ میلیون نفر در سال است.
همچنین هدف از ارائه طرح چشمانداز عربستان تا سال ۲۰۳۰، غنی ساختن سفر مذهبی و فرهنگی زائران در عربستان از طریق ساخت و توسعه موزهها و همچنین محوطههای تاریخی و فرهنگی اعلام شده است.
در این میان اتاق تجارت و صنعت مکه اقدام به برگزاری کارگاهی به منظور بحث پیرامون نقشه راه پیشرفت پایدار در تمامی بخشهای کسب و کار در مکه در ایام حج و عمره کرده است.
رئیس اتاق صعت و تجارت مکه گفت: در دوره بعدی شاهد تکمیل پروژههای بزرگ در مکه خواهیم بود تا پاسخگوی جمعیت رو به رشد مسلمانان در جهان باشیم. مسلمانان با جعیت ۱.۶۲ میلیاردی ۲۳ درصد از جمعیت جهان را به خود اختصاص میدهند.
در حالی که با توجه به سوءمدیریت سعودیها در مراسم حج سال گذشته و متعاقب آن کشته شدن هزاران نفر، تعداد زائران در مراسم حج امسال با کاهش قابل ملاحظهای رو به رو بود و درآمدهای سعودیها نیز نزول پیدا کرده است، به نظر می رسد تنها انگیزه افزایش مدت زمان حج عمره از ۸ به ۱۰ ماه جبران عقبماندگی در درآمدهای حاصل از حج تمتع است.