به گزارش روابط عمومی حج و زیارت استان گلستان:طرح تکریم زائران کاروان های حج تمتع 1404 استان برای پذیرایی، کمک به زائران کهنسال، پیگیری امورات زائران در فرودگاه و... برای پروازهای رفت و برگشت و همچنین کمک به حمل بار زائرانی که همراه ندارند، در نظر گرفته شده است.
محمد رحیم ملاح جانشین مدیریت حج و زیارت استان گلستان ضمن تشکر از عواملی که در پروازهای رفت و برگشت زائران در فرودگاه ، شبانه روزی به زائران خدمت می نمایند گفت:با همکاری عوامل فرودگاه در اجرای این طرح همچون سنوات قبل ، می توان شاهد خدمات رسانی مطلوب جهت رفاه حال زائران عزیز استان باشیم.
در این جلسه ملاح جانشین مدیریت حج وزیارت استان،یازرلو نماینده حج و زیارت در ایستگاه پروازی ومسئول طرح تکریم و عواملی که از کارگزاران زیارتی استان می باشند نیز حضور داشتند .
روابط عمومی حج و زیارت استان گلستان