ﺳﻪشنبه 04 شهریور 1404
EN

خبرگزاری

جلسه هماهنگی و توجیهی خادمین افتخاری اربعین حسینی (ع) استان گلستان برگزار شد

57
0
به گزارش روابط عمومی حج و زیارت استان گلستان ،به منظور ارائه خدمات شایسته به زائرین اربعین حسینی(ع) ،جلسه ی هماهنگی و توجیهی با کارگزاران اعزامی(متقاضیان اعزام امور راهنمایان و امداد گمشدگان در ایام اربعین حسینی) با حضور سید علی میرقاسم پور مدیر حج و زیارت گلستان، حجت الاسلام والمسلمین اصحابی مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در حج و زیارت استان و کارشناسان حوزه زیارت روز دوشنبه 6 مراداد ماه 1404 در محل دفتر حج و زیارت استان برگزار شد.
در این جلسه ،مدیر حج و زیارت استان ضمن بیان نکات ضروری سفر به نحوه استفاده از برنامه کاربردی موبایلی"همیار اربعین" پرداخت .در ادامه، در خصوص انتخاب و نحوه اعزام و همچنین شرایط و موقعیت خدمات رسانی و شرح وظایف خادمین افتخاری در این ماموریت ، توضیحاتی ارائه نمود.
درادامه حجت الاسلام والمسلمین اصحابی در خصوص مسائل فرهنگی و اهمیت آن در این ماموریت پرداخت .
در پایان جلسه ،خادمان افتخاری اعزامی به اربعین حسینی(ع) استان به ارایه نقطه نظرات وپیشنهادات خود پرداختند.
لازم به ذکر است تعداد خادمین افتخاری اعزامی به اربعین حسینی (ع) از استان گلستان در کربلا 25 نفر می باشند که به مدت سه هفته در خدمت زائرین ابا عبدااله الحسین (ع) هستند.
روابط عمومی حج وزیارت استان گلستان

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آرشیو اخبار